Festast 2013

Tortosa+ amb Festast 2013

Tortosa+ amb Festast 2013

Tortosa+ participa a la FESTAST 2013.

FESTAST, la fira alimentària de les Terres de l´Ebre, obre portes divendres vinent al pavelló firal de Tortosa en una edició que torna a tenir com a públic objectiu el consumidor i el professional. Durant tres dies, de divendres a diumenge, la ciutadania en general està convidada a participar en les demostracions culinàries que els professionals de la cuina que participen a FESTAST han preparat. Dilluns serà la jornada dedicada als professionals, dia en què hi haurà l´acte de presentació i d´adhesió a la campanya Cuina Catalana Patrimoni Immaterial de la Humanitat UNESCO 2013.

El director de l´INCAVI, Jordi Bort, serà l´encarregat d´inaugurar FESTAST el proper divendres a les 19 hores.

Un pensament a “Festast 2013

Deixa un comentari