Expoebre 2013

expoebre 2013

Tortosa+ present a expoebre 2013

Expoebre 2013, la Fira de les Terres de l’Ebre, amb Ebreambient, es presenta als visitants d’aquí i de fora, amb un programa d’actes molt atapeït i amb propostes molt diverses i novedoses i que acompanya als 180 expositors que hi participen.

Una fira multisectorial molt arrelada a la ciutat i al territori que ha incorporat nous sectors i nous espais, com l’Espai Turisme, amb un creixement considerable d’expositors i la proposta d’actes adreçada als milers de visitants. Però també, el Racó de l’Emprenedor, que enguany s’obre a l’empresa, amb les 4es Jornades d’economia i empresa.

Una de les novetats serà el que hem anomenat tallers d’artesania, tradicions i restauració, aprofitant les iniciatives dels artesans participants a la Fira d’artesania de l’interior del pavelló. També, a Ebreambient, tractarem la mobilitat sostenible amb una oferta molt interessant d’expositors del sector de la bicicleta.

Un conjunt de propostes que, amb entrada gratuïta, seran a l’abast de grans i menuts de l’1 al 5 de maig al recinte firal del pavelló i el Parc de la Fira.

Deixa un comentari